Življenjepis

Tole je moja tretja internetna stran. Na prejšnji mi v debelih petih letih ni uspelo sestaviti več kot dveh vrstic, zdaj pa seveda pričakujete, da bom v tem dopoldnevu tukaj predstavil vse, kar se mi je zgodilo od rojstva do tega trenutka. Tisti, ki verjamete v reinkarnacijo, pa verjetno še za nekaj življenj nazaj, kajneda :) Naj slednjim povem, da skozi postopek regresije (še) nisem šel, zato prejšnja poglavja odpadejo.

Aaaaaaaaaa, ne gre mi. Ne na ta način. Ne bom našteval dejstev, saj je realnost zgolj privid, videnje vsakega slehernika, pa še to se s časom korenito spreminja. Lahko bi napisal nekaj, pa bi potem to nekaj že jutri čutil čisto drugače. Je potem sploh smiselno karkoli napisati?

Preveč nazaj tudi nočem gledati, če pa želite sami, je pa kratek povzetek mojega prejšnjega življenja tukaj.

Hm, naj pomislim. Še mislim. Še vedno razmišljam. .. ... Ideejeeee, kje steeee??? No, to se mi pogosto dogaja pred fotografiranjem. Ampak potem vedno nekako steče. Torej moram tudi tukaj in sedaj le pisati, pisati, pisati in še enkrat pisati, pa se bo že kaj izcmarilo.

Pa se očitno ne. Pisanje ni fotografiranje. Sicer ne bi bil fotograf (aja, saj tudi to nisem, sem zgolj štromar in navdušenec nad umetnostjo vseh vrst), ampak bi bil pisatelj satiričnih srhljivk, kolumnist pri kaki pogrošni otroški (ali otročji) reviji, tiskani na recikliran material neznanega izvora brez strupenih snovi ali pa zapisnikar na občinskih atletskih tekmah, o groza! Ha, še dobro, da ne pišem :)

Zdaj bi pa lahko že začel pisati tisti dolgo pričakovani spis o zadnjih šestih letih mojega življenja, ane. Sploh pa: komu mar. Meni že ne, vam pa verjetno še manj. Sem len za pisanje in na esemese ne odgovarjam prav obsežno, pogosto in z veseljem. Evolucija nas je pripadnike polčloveške rase obdarila z jezikom, ki se giblje v vse smeri in zna biti osladen ali strupen ali vse troje, zato me lahko pokličete kadarkoli in se kaj pogovorimo. Tudi sredi noči, tedaj boste seveda naleteli na ugasnjen telefon, lahko pa se iz čiste zabave pogovarjate z avtomatskim odzivnikom. Ali pa namesto mene ponoči vztrajno težite srednješolskemu profesorju fizike, ki vam je pomagal greniti sladka leta. enega takega poznam, pa nima mobilnega telefona, zato ga lahko kličete na fiksnega :)

Ah, pa ravno, ko so se mi prsti ogreli, mi morala veleva, naj tele nebuloze počasi zavežem. Zdaj me čaka še bluzenje v angleščini. Še dobro, da so na drugem koncu sveta izumili blues, potem pa skupaj z otočani vrhunsko modificirali in za nameček še elektrificirali.

Dragi moji, rad vas imam!

 

Biography

Please note that above words have no meaning so direct translation would be a completely waste of time. I don't remember why I wrote them, maybe I had a vison, maybe some dark forces told me to do so and I should not listen to them. 

Anyway, I think that you don't care much about my personal life since most probably you do not  know me. Even I don't know me, to be honest :) So everything I would tell you would be a potential lie or at least my foggy, distorted and curved interpretation of an unreal reality. But there is one thing I should mention. Photography opened many doors and windows in my life, with a little help of my skills I got to know many fine musicians and close friends that bring light into my life.

Taking photos has nothing to do with boring facts about my life which are not very important. So why bother :) Just enjoy your music, deep forests and my photos, since you already visited my page from some strange coincidence.


 

Nazaj na FoTKe / Back to PhoTOs

Naprej na KoNTakt / CoNTacT mE?