Če mi želite poslati kakšno kilo politank ali večjo količino čokolade, napišite na paket naslov:

 

Janez Pelko

Podlubnik 155

4220 Škofja Loka

 

Če pa želite ure in ure klepetati z mano, pa poskusite na 041 216 816. Morda me dobite tudi na 04 207 3178.

Če imate kakšen problem, pokličite 113.

 

Aja, tukaj naj bi bila biografija. Kot se spodobi za vsak spodoben pejdž. (Namenoma sem v istam stavku uporabil dve besedi z istim korenom. Se bolj kul bere.)

 

Torej, biografija:

 

Rodil sem se. Recimo, da jim verjamem. Se ne spomnim. Pa nisem bil pijan. Bojda. 

V šolo sem tudi hodil. Ker sem moral.  To se pač v vsak življenjepis napiše. Ne vem sicer zakaj, ampak izumitelj CV-jev že ve.

Tudi v službo hodim. Pravzaprav se vozim. Včasih tudi letim. Posebno tedaj, ko imam uničene amortizerje. Morda bi bilo na tem mestu smiselno napisati, da vozim moder avto, ki ima zadaj nalepke D.R.I. Na te nalepke sem zelo ponosen, saj sem jih kupil naravnost iz rok pevca te kultne skupine. Od njih imam tudi plakat, ki je podpisan z vsemi člani benda. Kupil sem ga za 200 SIT. Neverjetno! Na mojem nagrobniku bo nekoč pisalo: rojen je bil pod srečno zvezdo. Z veliko začetnico. Moram povedati še to, da so na koncertu odigrali 36 komadov! Če sem čisto odkrit, sem to napisal zato, da ne bom pozabil. Ta podatek je zame izjemnega pomena, zato sem presrečen, da obstaja internet, kjer lahko varno shraniš to, kar ne gre v interno biološko memorijo.

Moj hobi je kompliciranje. 

Včasih pa tudi fotografiram.  Zvok sprožilca ima name pozitiven psihoterapevtski učinek. Podoben učinek ima tudi nakazilo honorarja. Na denarnico, namreč. Na ustvarjalnost pa ne ravno. Komercialna fotografija sux! (Upam, da so zadnji stavek naročniki preskočili.)

Dobro blago se samo hvali, zato jaz hvalim samega sebe. OK, tega se nisem jaz izmislil.

Sem zelo načitan. Prebral sem skoraj vse AlanForde in si večkrat ogledal arhive Beavisa&Buttheada. Najboljši film je za moje pojme 'Kupil sem vampirjev motocikel' . Pri gledanju le-tega sem ugotovil, da sem blazno inteligenten, saj sem bil v celi dvorani edini, ki je film res dojel. Vsi ostali so že v prve pol ure odšli.

Kaj naj še povem o sebi? Sem zelo skromen in se na tem mestu ne bi rad preveč hvalil. Aja, v osnovni šoli sem bil prvak v plezanju po štriku. Pa verjetno tudi po drogu. Pa na gorenjskem tekmovanju sem bil tretji v avtomobilskem modelarstvu. Od štirih. Četrtemu je crknil motorček. Še danes potočim solzo ali dve, ko se spomnim ubogega luzerja.

Zdaj so pa moji prsti utrujeni. Odkar sem se uprl šoli klavirja, mi je prstna kondicija drastično upadla.

Bom še kaj napisal. Ali pa tudi ne.

Ajd!

 

 

 m4s.jpg (6726 bytes)